Öngyilkosságon is gondolkozott Meghan Markle - a hercegné exkluzív interjút adott Oprah Winfrey-nek

2021.03.08

Meglepően személyes interjút adott a sussexi hercegi pár - Harry herceg és Meghan Markle - Oprah Winfrey-nek. A hatalmas érdeklődést kiváltó riportot vasárnap mutatta be a CBS. A brit királyi udvarból távozó pár elmesélte, miért döntöttek úgy, hogy Amerikába költöznek.

"Amikor terhes voltam, folyamatosan arról volt szó, hogy a fiam nem kap testőröket, nem kap rangot vagy épp azt találgatták, hogy mennyire lesz sötét a bőre" - emlékezett vissza Meghan Markle.

Meghan Markle sussexi hercegné

A színésznőből lett hercegné beismerte, öngyilkosságon is gondolkozott, annyira megviselte a Buckingham-palotai életforma.

"Akkoriban nagyon szégyelltem, még Harry-nek is elmondani, különösen azért, mert tudom, mennyit szenvedett már. De tudtam, hogyha nem beszélek róla, akkor megteszem. Egyszerűen nem akartam tovább élni."
Meghan Markle sussexi hercegné

"Van néhány nagyon közeli barátunk, akik végig velünk voltak. De a királyi családon belül nagyon erős ez a mentalitás, hogy mindennek úgy kell lennie, ahogy van, és nem lehet ezen változtatni" - tette hozzá Harry herceg.

A hercegi pár az interjú alatt végig hangsúlyozta, hogy a királynő, II. Erzsébet mindig szeretettel fordult hozzájuk. Magát az intézményt azonban nem kímélték - kérdés, mit lép a Buckingham-palota.