Aktuális

                                                                                                                                                                                                                                          Hirdetés


Olaszországban több mint 400 olyan papot talált egy új kutatás, akik szexuálisan zaklattak kiskorúakat. Az eredményeket egy olasz csoport hozta nyilvánosságra, mely több mint 10 éven keresztül gyűjtött adatokat abúzuson átesett áldozatoktól.

Elektromos járművekké alakítják a régi Twingo autókat Normandiában. Ha az EU tartani akarja azt a célt, hogy 2035-ben már nem értékesítenek belsőégésű motorokkal hajtott járműveket Európában, akkor a már meglévő autók átalakítására is gondolni kell egy franciaországi projekt gazdája szerint.

Népszavazást kezdeményeztek a budapesti Szabadság téren álló szovjet hősi emlékmű letakarásáért. A cél az, hogy a húsz méter széles és tizenöt méter magas építményt fekete lepellel vonják be az Ukrajna elleni orosz invázió miatt, egészen addig, amíg alá nem írják a felek a békeszerződést.

A holland-angol Shell multinacionális olajvállalat éves nyeresége 2022-ben több mint kétszeresére, közel 40 milliárd dollárra nőtt az előző évhez viszonyítva. Az elképesztő nyereséget az ukrajnai háborúval összefüggő nagykereskedelmi gázár-emelkedés és a háztartások energiaszámláinak növekedése idézte elő - írja a Guardian.

Házkutatást tartottak Joe Biden amerikai elnök Delaware állambeli nyaralójában, Rehoboth Beachen. A titkosított iratokkal kapcsolatos nyomozás részeként az elnök wilmingtoni családi házában történt házkutatás után most a nyaralójában keresnek további dokumentumokat. Az FBI nyomozói előtt az elnök ügyvédei is átkutatták az ingatlant, akik nem...

                                                  Hirdetés

                                                         Hirdetés

                                                          Hirdetés

                                                                                                                                                                                                           Hirdetés