Aktuális


Csaknem 5500 hallgatót vett fel a Pécsi Tudományegyetem (PTE) az idei általános felvételi eljárásban, a felvettek száma 583-mal, 12 százalékkal haladja meg a tavalyi létszámot - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.

"Újra enni - boldogsàg" - ezt mondta az egyik férfi, aki két hónap után ismét szilárd ételt vett magához. A dokumentumok nélküli migránsok brüsszeli éhségsztrájkja úgy tűnik, sikeres volt, a kormány megígérte, hogy rendezik helyezetüket.

Orbán Viktor szerda délelőtt jelentette be, hogy gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a magyar kormány. Brüsszel egyértelműen megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt - fogalmazott a magyar miniszterelnök. Öt kérdésben kérik ki a magyarok véleményét.

Digitális oltási igazolás vagy negatív koronavírus-teszt nélkül mostantól szóba sem jöhet, hogy bárki is 50 főnél nagyobb szabadidős, vagy kulturális rendezvényre látogasson Franciaországban.

Los Angelesben is bíróság elé állítják Harvey Weinsteint. A producert New York kiadta a kaliforniai városnak, hogy ott is feleljen az általa elkövetett szexuális zaklatásokért és nemi erőszakokért.

Brüsszel egyértelműen megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, mondta Orbán Viktor a Facebook-oldalán közzétett videóban szerdán. A magyar miniszterelnök bejelentette, hogy gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány.

Négy nappal a katasztrofális árvizek után nagy erőkkel zajlik a romok eltakarítása Németországban. A belga határ közelében fekvő Ahrweiler járásban - ahol a legnagyobb pusztítást végezte a vihar, 110 ember halt meg - a szomszédok egymást segítik a mentésben.

Alapos a gyanú, hogy a magyar kormány egy kémprogram segítségével feltörhette oknyomozó újságírók és független médiumok tulajdonosainak telefonját, így megfigyelheti őket, írja a Direkt36 és a brit Guradian című lap egy francia újságíró szervezet, a Forbidden Stories értesülései alapján. Ez utóbbi szervezet Pegazus-projekt néven vizsgált át olyan...

                                            Hirdetés

                                            Hirdetés

                                            Hirdetés

                                           Hirdetés