Aktuális

                                                                                                                                                                                                                                          Hirdetés


Ukrajna valószínűleg megkapja az tagjelölti státuszt a brüsszeli uniós csúcson. Az állam és kormányfők tanácsa ezzel egy erős támogató üzenetet küldhet az orosz támadás alatt álló országnak. Magyarország jelenleg nem támaszt semmilyen feltételt Ukrajna tagjelölti státuszának megszerzéshez - közölte Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai...

A Bayern München labdarúgó csapatánál folytatja pályafutását Sadio Mané. A szenegáli csatár hat szezon után távozik az angol Liverpooltól, amellyel többek közt Bajnokok ligáját és angol bajnokságot is nyert. 269 tétmérkőzésen Mané 120 gólt szerzett az angol klubban.

6,1-es erősségű földrengés sújtotta Afganisztán Paktika nevű provinciáját, Khost városától 44 km-re. A szerencsétlenségben legalább 250-en vesztették életüket - de helyi tisztviselők szerint a valós szám ennél magasabb lehet. A sebesültek száma is magas, legalább 150 fő, írja a BBC.

Volodimir Zelenszkij, Ukrajna elnöke kedden felhívta Orbán Viktor miniszterelnököt; a megbeszélésen Ukrajna európai integrációjáról, a háborús menekültek befogadásáról valamint a magyar-ukrán együttműködés egyéb területeiről volt szó - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

A korai hőhullámok és az azokat kísérő szárazság nemcsak az embereknek okoz gondot - az állatvilágnak is. A folyamatosan változó éghajlati viszonyokat a sünök sínylik meg leginkább.

33 év után ismét magyar alkotó nyerte el a legjobb rövidfilmnek járó kristályt az Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon, és ezzel automatikusan kvalifikálta magát az Oscar-jelölésre. Turai Balázs Amok című műve magával ragadta a zsűritagokat. Döntésüket azzal indokolták, hogy ez az őrült és színes kaleidoszkóp humorosan mutatja be az emberi...

Korábban soha nem látott képeket publikálnak hamarosan a Beatles tagjairól. Az új album Tommy Hanly fotóit tartalmazza. A fényképész 1963-ban és 64-ben szinte végig együtt volt a zenekarral, de a későbbi évekből is szerepelnek képek a majdnem háromszáz darabos válogatásban, melyet a fia állított össze.

                                                              Hirdetés

                                                                      Hirdetés

                                                                 Hirdetés

                                                              Hirdetés

                                                                      Hirdetés

                                                                                                                                                                                                           Hirdetés