Gazdasági hírek

A munkahelyvédelmi programok emberek millióinak foglalkoztatását biztosították Európa-szerte a világjárvány alatt. Az Európai Unió célja, hogy a pandémiát követően erős társadalmi elköteleződésű Európa jöjjön létre.

A kínai Fudan egyetem Shanghaiban - a világ 34. legjobb egyeteme, amely alapító okiratában is deklaráltan a kínai kommunista diktatúra irányítása alatt áll. Ennek az egyetemnek épít kampuszt Magyarország saját forrásból és Kínától felvett hitelből, a budapesti IX. kerületben. Szakértők szerint a Fudan érkezése nem csak kiváló képzéseket, de Kína...

A Volkswagennek kártérítést kell fizetnie minden ügyfele számára, aki hitelt vett fel bármely autójuk megvásárlásához, amelyikről kiderült, olyan szoftvert telepítettek bele, ami befolyásolja a károsanyag-kibocsátási tesztek értékét.

Cseh és szlovák cégekkel bővült a Netrisk-csoport regionális online biztosításközvetítő platformja, miután a csoport megvásárolta a Porovnej24.cz, valamint a szlovák Netfinancie.sk összehasonlító portálokat működtető társaságokat - közölték az MTI-vel szerdán.