Kriptovaluta konferencia – Igazodjon el a Bitcoin és más kriptopénzek világában!

2021.08.30

Divatos, trendi, felkapott, használjuk, de ritkán értjük, biztonságos, de kockázatosnak tartják, legális, de az emberek többség az adóelkerülés szankcióitól tart, komoly távlati jövő áll előtte, de a közeljövőjében is komoly kérdések vannak, pedig már több, mint 8 000 típusa létezik, ami tovább bonyolítja a helyzetet.

Előadásunk arra vállalkozott, hogy bemutassa a kriptopénz (véletlenül sem kriptovaluta) kialakulását, hogy mi is az valójában, hogyan jön létre, azaz hogyan "bányásszák". Bemutatjuk, mire kell figyelnünk, ha kriptopénzt bányászunk, fizetünk vele, vagy elfogadunk ellenértékként, valamint a kriptopénz kibocsátást és a tőzsdei kereskedelmet. A konferencián megosztják velünk tapasztalatukat a kriptot elfogadó kereskedők is, megismerjük a terület jogi vonatkozásait és a blokkláncon köthető okosszerződéseket. Ismertetjük a vállalkozások és magánszemélyek adózási lehetőségeit, kötelezettségeit Magyarországon és a határon túl, illetve bemutatjuk azon pályázati lehetőségeket is, amelyek e területet érintik.

A konferenciára várjuk azokat a vállalkozókat és magánszemélyeket, akik érdeklődnek a terület iránt, nem zárkóznak el a kriptoban történő vásárlás, értékesítés vagy befektetés elől.