A biohekkerek szeretnék, ha nem tartanák őket csodabogárnak

2019.11.04

A biohekkerek szeretnék magukat jobban megismertetni a világgal és elérni, hogy kevésbé tekintsék őket csodabogárnak. A hétvégén biohekker- csúcstalálkozót tartottak Helsinkiben.

Az olyanok, mint Ramsey, szilárdan hisznek benne, hogy a modern technológia minden vívmányát fel kell használni annak érdekében, hogy az emberi test teljesítményét optimalizáljuk.

"Csodálatosan érzem magam szellemileg - mint egy sztoikus. Minden reggel úgy kelek fel, hogy Hulknak érzem magam."

A közhiedelemmel ellentétben nem csak az a biohekkelés, amikor valakinek chipet ültetnek a bőre alá...

"Bármi, amit arra használunk, hogy megváltoztassuk a fiziológiai állapotunkat egy cél érdekében, biohekkelésnek számít: a táplálkozás, a szaunázás, a meditálás, az őssejtbeültetés, vagy bármi hasonló."

Míg a legtöbb ember nem alszik eleget, a biohekkerek szerint a vibrációs technológia segít a kialvatlanságon:

"Az idegrendszert érinti azáltal, hogy lenyugtatja azt a részét, amely a harcolásért és a menekülésért felelős. Így az alvás természetesen érkezik. Nem kell bevenni tablettát vagy bármi ilyesmit."

"Az egyik termék itt a biohekker csúcstalálkozón a Vielight, amit most én is ki fogok próbálni Gennady-val. Gennady, elmondod nekem, mi ez? "

"Ez egy fotobiomodulációs eszköz, szóval ezt beillesztjük az orrodba, így. Ezt pedig a fejedre tesszük."

A fénysugarak, amelyeket ezzel a szerkezettel viselője koponyájába juttatnak növelik a véroxigénszintet és felpörgetik a teljesítményt, valamint a boldogsághormonok szintjét.

Néhány biohekker vérteszteken ellenőrizteti rendszeresen a májfunkcióit, mások azonban inkább DNS-tesztet csináltatnak, hogy megtudják: milyen betegségekre van hajlamuk. Ezekkel a tesztekkel kapcsolatban azonban felvetődnek adatvédelmi aggályok...

"Csak néhány gént vizsgálunk meg, mondjuk 100-at, ami semmi. Szóval nem tudjuk felhasználni azt az információt másra, mint hogy visszajuttatjuk az információt az ügyfélhez."

Ha Finnország, akkor nem maradhat el a szaunázás... Van, akinek annyi éppen elég a biohekkelésből, hogy a forró élmény után bemászik a 4 fokos vízbe....