Evolvens - A magyar óramárka

                                                                                                                                                                                                                Hirdetés


Az Evolvens egy teljes egészében Budapesten tervezett és épített, automata szerkezettel szerelt óracsalád. A rengeteg technológiai akadály leküzdése, a számos megépített prototípus és több száz előzetes terv eredményeként születhetett meg ez az óra mely tükrözi Budapest dinamizmusát, erejét és fiatalos lendületét.

Az Evolvens nem csak egy óra, hanem annak az eszmének a képviselője mely szerint kellő akarattal és kitartással bármi megvalósítható.

​Minden modell koncepciója egy apró gondolatból fakad. Az óra nem csupán egy időmérő eszköz, hanem egy névjegykártya magunkról. Minden óra árulkodik rólunk. Kik vagyunk, honnan jövünk, milyen értékeket vallunk. Az Evolvens csapata az alkotói szabadságot és a lehetőséget látja az órakészítésben, mely szavak nélkül fejezi ki gondolatainkat.

Az Evolvens Group  igen színes múlttal rendelkezik. A 2009-ben alapított cég az évek során rengeteg különböző fejlesztést és terméket állított elő számos területen. Többek között fejlesztettünk audiovizuális eszközöket, fizioterápiás gépeket, mobiltelefon
kiegészítőket, kerékpárokat, illetve kameramozgatási, pneumatikus ipar területi és egyéb
fémmegmunkálás szegmensben is tevékenykedtünk. Fejlesztő cégként folyamatosan keressük a kihívásokat és minden alkalommal ha tehetjük, új területekre merészkedünk.

Álmodd meg és valósítsd meg saját órádat. Mivel minden órát egyedileg, a megrendelést követően készítünk el, így lehetőség van olyan egyedi konfigurációk megalkotására, melyek nem szerepelnek az aktuális kollekcióban. Magyarországon egyedülálló módon, készítettünk egy óratervező alkalmazást, melyben az összes alkotóelemet megtalálod és ízlésednek megfelelően kombinálhatod. Mi elkészítjük számodra.


                                                                                                                                                                                                Hirdetés