Eiffel bistro

Barátnős vacsora az Eiffel Bistro-ban

A rohanó hétköznapok ideális lezárása egy beszélgetős, barátnős vacsora. Az ilyen vacsorák legfőbb érdeme természetesen a közös beszélgetés, de az is rendkívül fontos, hogy milyen környezetben és milyen ételek társaságában tesszük mindezt.

A belváros szívében, a frissen felújított, impozáns Eiffel Palace-ban lévő Eiffel Bistro ideális választás. Egyrészt hihetetlenül jó helyen található, így nagy valószínűséggel a vacsorára érkező összes vendég számára könnyen megközelíthető, másrészt magas színvonalú kulináris élményekkel várja a betérő vendégeket.

Az Eiffel Bistro nemzetközi konyhája mindenki számára tartogat kedvelt és kipróbálásra alkalmas új fogásokat. Mivel az étterem tulajdonosai nem köteleződtek el egyetlen nemzet konyhája vagy egyetlen gasztronómiai stílusirányzat mellett sem, így az asztaltársaság minden tagjai megtalálhatja számára ideális fogást, nem okozhat gondot, ha valaki esetleg vegetáriánus, vagy a most oly népszerű ételmódok valamelyikének megfelelően étkezik.

Az étterem számos izgalmas előételt, gazdag salátákat, kiadós főfogásokat és ínycsiklandó desszerteket kínál, ilyen étlapról könnyű összeállíthatni a számunkra ideális menüsort, miközben a barátnőinkkel már bele is feledkeztünk az életünk legfontosabb kérdéseibe.

A gazdag kínálat természetesen nem a minőség rovására megy. A tulajdonosok és a konyhát vezető séf igen nagy hangsúlyt fektetnek az alapanyagokra, hiszen jó ételeket csak jó minőségű alapanyagokból lehet készíteni. Éppen ezért az étterembe naponta érkezik a friss zöldség és a friss hús. Az alapanyagok minősége mellett az egészség- és környezettudatosság is fontos szerephez jut az Eiffel Bistro-ban, ahol részben Rational eszközökkel készítik az ételeket és a felhasznált speciális olajból a későbbiekben biodízelt gyártanak.

Az Eiffel Bistro-ba nem csak vacsorázni térhetünk be, hanem egy közös munkahelyi megbeszélés, egy színház utáni koktélozás, vagy egy hétvégi ebéd színhelye is lehet a barátságos, otthonos enteriőrrel rendelkező étterem.