Eiffel bistro

Családi ebédek az Eiffel Bistro-ban, ahol mindenki jól érzi magát

A kisgyerekes családok esetében felmerülő és ritkán megválaszolt kérdés, hogy ünnepek alkalmával vagy családi programok keretén belül hova lehet, illetve hova érdemes beülni ebédelni vagy vacsorázni, hogy biztosan mindenki megtalálja a maga számítását.

A kisebb-nagyobb gyerekekkel való közös étkezés egyik legfontosabb kérdése, hogy az étterem tart-e etetőszéket, illetve milyen gyerekmenüvel várja a család legkisebb tagjait. Ha a baba, kisgyerek kényelme és ellátása megoldott, onnantól a szülők is könnyebb szívvel tudnak elmerülni a számukra kínált fogások között.

A belvárosi séták, csavargások, színházi matinék vagy múzeumlátogatások előtt vagy után ideális választás az Eiffel Bistro, amelynek a város szívében található Eiffel Palace ad otthont.

Az Eiffel Bistro széles választékkal várja vendégeit. Az étterem tulajdonosai nem köteleződtek el egyetlen nemzet konyhája vagy egyetlen gasztronómiai stílusirányzat mellett sem, hanem a korrekt áron kínált minőségi szolgáltatásokat tartják szem előtt, így a család minden tagjának lehetősége nyílik, hogy megtalálja a számára ideális fogást a sokszínű étlapon.

Nagyon fontosak a minőségi alapanyagok. A tulajdonosok és a konyhát vezető séf igen nagy hangsúlyt fektetnek az alapanyagokra, hiszen jó ételeket csak jó minőségű alapanyagokból lehet készíteni. Éppen ezért az étterembe naponta érkezik a friss zöldség és a friss hús, ami szintén fontos szempont, főleg, ha a gyermekeink étkeztetéséről van szó. Az alapanyagok minősége mellett az egészség- és környezettudatosság is fontos szerephez jut az Eiffel Bistro-ban, ahol javarészt Rational eszközökkel készítik az ételeket és a felhasznált speciális olajból a későbbiekben biodízelt gyártanak.

Az Eiffel Bistro ideális helyszíne lehet a közös családi ebédeknek, ünnepi vacsoráknak, születésnapoknak, amelyen a család legkisebb tagjai is jó szívvel látott vendégek.